Ékszerek Ezüst dísztárgyak Ezüst kanalak Ezüst miniatűrök Fegyverdíszek Használati tárgyak Arany  ékszerek

Társoldalaink

feherpeter.eu

egszeresz.meska.hu


Google kedvencelésEgyedi monogramos ezüst kanál, 925-ös sterling ezüsből egyedi megrendelésre

Teljesen egyedi monogramos ezüst kanalakat is szívesen készítek. Az itt látható mintadarabokon egy "Á" és egy "M" betű látható. A kisfiúknak, akiknek keresztelő ajándék volt ez a két kanál, MÁTÉ és ÁDÁM a nevük. Vastag masszív ezüst lemezből lett kifűrészelve, kireszelgetve, kialakítva a két díszes monogram. Természetesen bármilyen betűt el tudok készíteni. Az ára egy ilyen kanálnak átlagban 19800 ft, de természetesen ez függ a díszességétől és a művességétől is. Ez megbeszélés tárgyát képezi. Az egyedi díszítésű kanalakra szép példát láthanak a kanalak főoldalán látható utolsó két képen, ahol virággal vannak díszítve.

Az egyszerű monogramos kanalak, amik nem egyedileg díszítettek, körülbelül 15 gramm 925-ös sterling ezüstből készültek darabonként. A kanálfej préselt ezüstlemezből van és a szárhoz van forrasztva. 11-12 cm hosszú.

Bátran ajánlom használati tárgynak is. Mindennapi kávés vagy teáskanálnak is tökéletesen megfelel. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.

Díszdobozban is tudom küldeni a kanalt. Ez a képkeret doboz falra rögzíthető és támasztható polca, komódra is. A kanál vékony átlátszó szilikon gumival van rögzítve a dobozban, így óvatosan ki is lehet belőle venni. Ha valakinek a világos paszpartúra nem tetszik a keretben, az is eltávolítható, vagy másikra cserélhető.
A postaköltsége 1400 ft ajánlottan, értékbiztosítottan, elsőbbségi csomagként. Az egyedi megrendelést, mindenképpen egy héttel az ajándékozás előtt célszerű leadni!A 19800 ft-os ár a képeken látható klasszikus díszsítésű kanálszárra és egy monogramra vonatkozik.


Köszönöm, hogy benézett hozzám!

19800 ft

Az ajándékokat az alábbi e-mail címen lehet megrendelni, megvásárolni:

feher.peter.egszeresz@gmail.com

Vagy telefonon: Fehér Péter 06-30-234-7054

A cég adatai: székhely, telephely, levelecési cím